Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Wandelen met natuurgids over Sallandse Heuvelrug

Zondag 30 november gaat een ervaren natuurgids de paden op en de lanen in. Op de Sallandse Heuvelrug valt namelijk altijd wel wat te beleven. Het vertrekpunt is het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. Afhankelijk van het moment en het weer kan hij/zij allerlei leuke weetjes vertellen over het bos en haar bewoners. U wandelt door het bos en langs de akkers van Twilhaar. De natuurgids vertelt u graag over de historie en cultuur van de Sallandse Heuvelrug.

Ervaar het reliëf van de Sallandse Heuvelrug. Inderdaad, op sommige plekken is de Sallandse Heuvelrug toch steiler dan u eigenlijk zou verwachten. Geniet van de sfeer van het bos of luister naar een kwetterende vogel? Of gewoon, heerlijk wandelen! Bij Staatsbosbeheer is het mogelijk! Na afloop ontvangt u een kleinigheidje als aandenken.

Kosten voor deelname zijn voor € 7,50 De activiteit start om 13.30 uur duurt ongeveer anderhalf Daarmee is de tocht geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor aanmeldingen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met het Buitencentrum, T 0548-612711. Het Buitencentrum is geopend van ma t/m zo van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kom op en wandel mee!