Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Met de huifkar over de Sallandse Heuvelrug

Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een bezoek meer dan waard. Wandelend of fietsend komt men op de mooiste plekken. Maar ook een rit met de huifkar behoort tot de mogelijkheden. Vanuit de huifkar krijgt u uitleg over alles wat in omgeving te zien en beleven is. De huifkar biedt plaats aan 20 personen en wordt getrokken door twee forse Belgische trekpaarden. Als de paarden niet aangespannen zijn, grazen ze in de weides bij Schaapskooi Twilhaar.

Van het voorjaar tot het najaar vertrekt de huifkar iedere woensdag om 13.00 uur vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. De tocht door het nationaal park duurt ongeveer een uur.

Ook iedere 1e en 3e zondag van de maand wordt er om 13.00 uur een rit verzorgd. Kaartjes voor deze leuke tocht zijn verkrijgbaar bij de balie in het Buitencentrum. Volwassenen betalen €4,00 en kinderen €3,00.

Bij veel belangstelling is op beider dagen de mogelijkheid aanwezig voor een extra rit die dan vanaf 14.30 uur zal plaatsvinden. Reserveren is mogelijk maar niet verplicht en kan via het Buitencentrum op (0548) 61 27 11 of via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl. Degene die gereserveerd hebben krijgen als eerste een plaatsje in de huifkar aangeboden.

Neem voor meer leuke activiteiten op de Sallandse Heuvelrug eens een kijkje op www.buitencentra.nl of www.sallandsheuvelrug.nl