Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

In het spoor van de boswachter over de Sallandse Heuvelrug!

In de zomermaanden gaat de boswachter geregeld de paden op en de lanen in. Op de Sallandse Heuvelrug valt namelijk altijd wel wat te beleven. Het vertrekpunt is het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. U bent van harte uitgenodigd mee te wandelen op donderdag 10, 17 en 24 juli en 7, 21 en 28 augustus. Afhankelijk van het moment en het weer kan hij allerlei leuke weetjes vertellen over het bos en haar bewoners. U wandelt door het bos en langs de akkers van Twilhaar. De boswachter vertelt u graag over de historie en cultuur van de Sallandse Heuvelrug.

Ervaar het reliëf van de Sallandse Heuvelrug. Inderdaad, op sommige plekken is de Sallandse Heuvelrug toch steiler dan u eigenlijk zou verwachten. Geniet van de sfeer van het bos of luister naar een kwetterende vogel. Of gewoon, heerlijk wandelen! Bij Staatsbosbeheer is het mogelijk! Ook deze zomer staan de boswachters voor u klaar om u het natuurgebied te laten beleven.

Na afloop bak je je eigen broodje boven het kampvuur, wordt de dorst gelest en ontvangt u een kleinigheidje als aandenken. Kosten voor deelname zijn voor volwassenen € 12,50; kinderen tot en met 12 jaar € 7,50 en kinderen van 0 tot en met 4 jaar gratis. De activiteit start om 14.00 uur duurt ongeveer twee uur. Daarmee is de tocht geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor de exacte data kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl, www.sallandseheuvelrug.nl of www.buitencentra.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Buitencentrum, T 0548-612711.
Het Buitencentrum is geopend van ma t/m zo van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Kom op en wandel mee!