Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Met een natuurgids Naar Buiten

Voor de meeste mensen is zondag een vrije dag in een drukke week. Het is een dag om uit te slapen, lekker te luieren op de bank of voor familiebezoekjes. Maar de zondag is ook een perfecte dag om lekker naar buiten te gaan en iets actiefs te doen. Om even een ommetje te maken, een frisse neus te halen of om met een gids van Staatsbosbeheer op zoek te gaan naar die mooie dingen in de natuur.

In het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug valt van alles te beleven. De boswachter laat je zien wat je zelf over het hoofd ziet, vertelt je welke dieren en planten er leven en wat er in elk seizoen voor moois te vinden is buiten. Echt de moeite waard en stiekem ook een beetje leerzaam.

De wandeling is van 14.00 uur tot 16.00 uur en start bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. Kosten voor deze wandeling zijn €7,50 en kinderen €5,-. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een dierenpin. Reserveren kan via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl of telefonisch bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug op 0548-612711.

Kijk voor meer informatie en andere leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie ook eens op www.staatsbosbeheer.nl of www.sallandseheuvelrug.nl