Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Netwerken Palliatieve Zorg

logo Netwerken Palliatieve ZorgDe netwerken palliatieve zorg Midden- en Noordwest-Twente. (Almelo, Borne, Hengelo, Hellendoorn, Wierden, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand) richten zich op mensen die van de arts te horen hebben gekregen, dat zij niet meer beter zullen worden.

De netwerken kennen een Café Doodgewoon. Een plaats waar je lotgenoten kunt spreken en waar informatie over allerlei onderwerpen gegeven wordt.

Lees ook de folder voor huisbezoeken door palliatief verpleegkundigen als mensen te horen hebben gekregen van de arts dat ze niet meer beter worden. Folder (.pdf)
 


 

 

Meer informatie
Een ongeneeslijke ziekte verandert het leven van degene die dit treft maar ook het leven van iedereen in de naaste omgeving. Dit brengt niet alleen gevoelens van verslagenheid, angst, boosheid, verdriet en grote onzekerheid met zich mee, maar roept ook veel vragen op.

 
Meer informatie?
U kunt daarvoor contact opnemen met Gerda Kievitsbosch, netwerkcoördinator,
telefoon: 088 - 708 32 26 of via secretariaat ZGT  088 - 708 36 69
e-mail: g.kievitsbosch@zgt.nl
 


Het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Twente is een samenwerkingsverband van de Regionale Huisartsen Vereniging, Stichting ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente, TriviumMeulenbeltZorg, Reggeland Zorgvoorzieners, Stichting Terminale Thuiszorg Almelo en omstreken en ZGT, locatie Almelo