Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Fysiotherapie

Dorp Hellendoorn, Medisch Logo Fysiotherapie praktijk Hellendoorn

De Haere HELLENDOORN


Grupakkersweg 4.01
7447 PD Hellendoorn

0548-655597

info@de-haere.nl

www.de-haere.nl


De Haere is een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond bewegen. Per 1-1-2019 zijn we tevens gevestigd in Hellendoorn aan de Grupakkerweg 4. Je kunt bij ons terecht voor veel gespecialiseerde vormen van fysiotherapie om klachten te verhelpen of verminderen. Zijn de klachten langdurig of blijvend vanwege ouderdom, een chronische aandoening of een ongeluk, dan helpt de ergotherapeut je bij het behouden van zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid. Daarnaast werken we nauw samen met zorgprofessionals uit andere vakgebieden, waarvan een aantal praktijk houdt bij onze vestigingen.

De fysiotherapeuten van De Haere zijn allemaal geregistreerd en algemeen practicus in de fysiotherapie. Dat betekent dat je bij al onze vestigingen terecht kunt voor de intake en fysiotherapeutische behandelingen om van bewegingsklachten of pijn af te komen. Daarnaast hebben bijna al onze therapeuten een of meerdere specialismen of aandachtsgebieden. Sommigen zijn gespecialiseerd in specifieke doelgroepen, anderen in bepaalde klachten of behandelingen. Heb je zelf al een voorkeur, dan kun je meteen een afspraak maken met de behandelaar van je keuze. Twijfel je? Dan kun je natuurlijk altijd terecht bij de dichtstbijzijnde vestiging voor een intake en overleg over de meest geschikte behandeling.

Bewegen is voor iedereen gezond; voor jong en oud, met of zonder lichamelijke klachten. Daarom kun je bij De Haere ook allerlei groepslessen, cursussen en leefstijlprogramma’s volgen. De lessen worden gegeven en begeleid door (kinder)fysiotherapeuten, ergotherapeuten en sportinstructeurs. Zo kun je gezond bewegen op een verantwoorde manier. En het is nog gezellig ook!

Voor meer informatie kunt u naar onze website: www.de-haere.nl