Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Ergotherapie de Haere

Dorp Hellendoorn, Medisch Logo Fysiotherapie praktijk Hellendoorn

De Haere HELLENDOORN


Grupakkersweg 4.01
7447 PD Hellendoorn

0548-655597

info@de-haere.nl

www.de-haere.nl

 

 

De Haere is een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond bewegen. Per 1-1-2019 zijn we tevens gevestigd in Hellendoorn aan de Grupakkerweg 4. Je kunt bij ons terecht voor veel gespecialiseerde vormen van fysiotherapie om klachten te verhelpen of verminderen. Zijn de klachten langdurig of blijvend vanwege ouderdom, een chronische aandoening of een ongeluk, dan helpt de ergotherapeut je bij het behouden van zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid. Daarnaast werken we nauw samen met zorgprofessionals uit andere vakgebieden, waarvan een aantal praktijk houdt bij onze vestigingen.

De Haere is een praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie. Waar de fysiotherapeut zich vooral bezighoudt met revalidatie en het behandelen van klachten, helpt de ergotherapeut mensen bij het zo goed mogelijk (blijven) uitvoeren van dagelijkse bezigheden. Binnen De Haere trekken de therapeuten vaak samen op.
Naast de algemene ergotherapie is er ook gespecialiseerde ergotherapie voor kinderen en voor ouderen met dementie en hun mantelzorgers aan huis (EDOMAH) en handtherapie.

Bewegen is voor iedereen gezond; voor jong en oud, met of zonder lichamelijke klachten. Daarom kun je bij De Haere ook allerlei groepslessen, cursussen en leefstijlprogramma’s volgen. De lessen worden gegeven en begeleid door (kinder)fysiotherapeuten, ergotherapeuten en sportinstructeurs. Zo kun je gezond bewegen op een verantwoorde manier. En het is nog gezellig ook!


Voor meer informatie kunt u naar onze website: www.de-haere.nl