Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

In memoriam

In memoriam Henk Webbink 06-11-2013

Op woensdag 6 november 2013 overleed ons oud-DorpsRaadlid Henk Webbink. We wisten dat hij ernstig en ongeneeslijk ziek was. En toch kwam zijn overlijdensbericht als een schok.

Velen kennen Henk als eigenaar van café-restaurant In de Tonne. Maar ook op andere terreinen was hij actief, onder andere bij de Noaberschop en de Protestantse Kerk Hellendoorn. Vanaf oktober 2006 was Henk bestuurslid van de DorpsRaad Hellendoorn en is dat gebleven totdat hij gemeenteraadslid werd. Die functie is onverenigbaar met de DorpsRaad en dus moest hij wel stoppen. In deze vijf jaar hebben wij Henk Webbink leren kennen als iemand die zeer betrokken was bij het wel en wee van het dorp Hellendoorn. Hij was actief betrokken bij zaken als de Noordzuidverbinding, de inrichting van de Schapenmarkt, de parkeerproblemen in het dorp etc. Niet alleen had hij altijd een duidelijke mening, maar hij was ook bereid de handen uit de mouwen te steken. We zullen ons hem herinneren als iemand die hart had voor het dorp en dat ook in zijn activiteiten liet zien.

 

 

We wensen zijn familie veel sterkte toe in de komende tijd en de kracht om dit verlies te verwerken.

 

 

____________________________________________________________________________

 

In memoriam Jan Jacob de Groot 28-11-2011

Dorp Hellendoorn, in memoriamOp 28 november 2011 is Jan Jacob de Groot, de voorzitter van de DorpsRaad Hellendoorn, na een lange ziekte overleden.

Jan Jacob was op veel maatschappelijke terreinen actief en de laatste jaren dus ook in de DorpsRaad. Hij was bereid het voorzitterschap op zich te nemen toen de Raad een nieuwe start maakte.

In deze periode hebben we Jan Jacob leren kennen als een voorzitter die op een ontspannen manier, maar toch heel betrokken zijn functie heeft vervuld. We zijn er van overtuigd dat andere organisaties datzelfde beeld van hem zullen hebben en houden. De samenleving, ook in Hellendoorn, verliest in hem iemand die zich altijd bewust is geweest van zijn taak in de maatschappij.

We wensen de familie De Groot veel sterkte in de komende tijd.

 


 

 

 

 

 

 
In memoriam Steef Haveman 06-08-2011

Op 6 augustus 2011 is onze dorpsgenoot Steef Haveman overleden. Als DorpsRaad Hellendoorn hebben wij Steef leren kennen als een “ech’n Heldersen”. Hoewel niet in het dorp geboren heeft hij veel gedaan voor ettelijke verenigingen in het dorp. Vooral tijdens de viering van “900 jaar Hellendoorn” heeft hij zich enorm ingezet. Zijn lijfspreuk was: “Doe wel en zie niet om”.

Ook de DorpsRaad (die uit die activiteiten is voortgekomen en gebleven) heeft gebruik mogen maken van zijn kennis en steun, vooral op het gebied public relations. Hij verzorgde ook jaren de activiteitenkalender in ons dorp. We verliezen in hem een zeer betrokken en waardevol persoon.

We wensen zijn familie veel steun en sterkte toe.