Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Het verzet kraakt

Binnenkort is het zo ver: de première van het geweldige theaterspektakel ’Het Verzet Kraakt’. De grootste bankroof aller tijden, in november 1944, gepleegd door het Twentse Verzet. Dit waargebeurd oer-Hollands verhaal wordt tot leven gebracht in een meeslepende theaterproductie over vriendschap, verraad en liefde. Voor deze grootse productie is speciaal een theater gebouwd op het oude textielterrein ’Indie’ in Almelo.
 
Gerard Cornelisse, producent van Het Verzet Kraakt: „Dit onwaarschijnlijke verzetsdrama gepleegd door echte Twentse helden verdient een podium te krijgen. Het verhaal is hartverwarmend en beklijft.”.
 
Meer dan een theatervoorstelling
We ontvangen u op het terrein naast treinstation Almelo. Vervolgens gaat u met z’n allen aan lange tafels eten en drinken in de voormalige textielfabriek van TenCate. Na de maaltijd neemt u plaats op de tribunes waar u samen met 1250 andere bezoekers de voorstelling beleeft. Napraten  en gezellig borrelen kunt u na de voorstelling in ’Café Frielink’, een van de trefpunten van onze verzetshelden uit het waargebeurde verhaal.
Deze theatervoorstelling, inclusief een volledig driegangendiner met drank, vindt plaats van 29 augustus tot 24 september. Tussen 17.00 en 21.30 uur bent u getuige van dit meeslepende verzetsverhaal.
 
Een voorstelling met en voor elkaar
Voor slechts € 49,95 per persoon wordt u deelgenoot van deze prachtige voorstelling. Komt u met 10 of meer, dan is het zelfs mogelijk een speciale bedrijfstafel te reserveren vanaf € 500,00. U kunt dan samen met personeelsleden of relaties naar de voorstelling toe. U ontvangt dan tevens het  programmaboek.
 
Contact en informatie
Voor meer informatie over ‘Het Verzet Kraakt’ kunt u terecht op www.hetverzetkraakt.nl. U kunt ook contact opnemen met de sales-afdeling door een mail te sturen naar: sponsoring@hetverzetkraakt.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Met vriendelijke groet namens ‘Het Verzet Kraakt’,