Invert Ontwerp
0548 - 654622
www.invert.nl

Kunstvoer

Diverse nationale en internationale artiesten

Maandag 21 mei 12:00 Muziektheater|Evenement|Kunstmarkt|Kunst|Festival|Locatietheater - Straattheater

Centrum NijverdalRuim 20 jaar weet het Straattheater in Nijverdal jaarlijks duizenden bezoekers te trekken. Maar de komende editie wordt anders en nieuw: groter en meer! De nieuwe naam: Kunstvoer. Met drie onderdelen: theater, kunst en culinair, zet dit festival op tweede pinksterdag het centrum op zijn kop! De centrumwinkeliers stallen hun waar uit en de horeca staat voor u klaar. Genieten, verbazen, lachen, shoppen en relaxen het kan allemaal in het centrum. Jong en oud kan zich de hele middag vermaken.Kenmerkend van het Nijverdalse straattheater zijn de walking acts, rare snuiters die je pardoes tegen het lijf loopt. Acrobaten die zich in vreemde bochten wringen en soms ook onopvallend opvallende figuren??was dit nou een artiest of?? Dat zal zo blijven, maar nu ook serieuze kunst!

Rondom het gemeentehuis en in de binnentuin een kunstmarkt van brede opzet. Beelden, zeefdrukken, schilderwerk en sierraden. Allemaal uniek en van artistieke kwaliteit. De makers kunnen u er meer over vertellen. Direct kopen kan, onderhandelen mag en alleen maar kijken en geļnspireerd worden is ook goed.

Food en muziek kunt u aantreffen bij het Maximaplein. Daar zijn foodtrucks en tafeltjes om samen te zitten en te genieten van diverse gerechten, muziek en sfeer. Enig risico loop om een gekke theateract aan je tafel te krijgen loop je natuurlijk wel.

Zowel de gemeente als Op Nijverdal ondersteunen evenement. Ook financieel. De toegang is gratis en dat willen we uiteraard zo houden. Kom, kijk, proef en geniet!